Engelli vatandaşı böyle sevindirdiler

Mehmetçik'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda duygulandıran hareket... ​​​​​​​Engelli vatandaş tören birliklerini selamladı, Mehmetçik ona kayıtsız kalmadı.

Mehmetçik 30 Ağustos törenlerinde engelli vatandaşın sesine kayıtsız kalmadı ve her defasında onun selamına karşılık verdi.

Yasin Karbuz 37 yaşında doğuştan engelli. Ama onun engeli yaşam sevincine asla engel olmuyor. Hayatı dolu dolu yaşayan ve Erzurum’daki hemen hemen bütün etkinliklerde bulunan, halkın sevgisini kazanan Yasin Karbuz, bu kez Hastaneler Caddesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı.

Sabah erken saatlerde askeri üniformasını giyen ve sırtına bağladığı Türk Bayrağı ile tören birliklerini selamlayan Yasin Karbuz’a Kahraman Mehmetçik kayıtsız kalmadı. Onun asker ve bayrak sevdasına her defasında hep bir ağızdan asker selamı ile cevap veren Mehmetçik, bir kez daha şefkatli ve yürekli yanını gösterdi. Komutanlarda yanlarına gelen Yasin Karpuz’a selam verdi ve sohbet etti.

Yasin Karbuz askerliği ve askerleri çok sevdiğini belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak için buraya geldim. Askerlerimiz benim selamıma her zaman cevap veriyor. Mutlu ve gururluyum. 4 defa askere gittim. Şimdi 5’inci kez askere gitmek için müracaat ettim. Onlardan gelecek olan cevabı bekliyorum.” dedi.

03 Eyl 2023 - 17:22 - Erzurum



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gurbetteki Erzurum Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gurbetteki Erzurum hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gurbetteki Erzurum editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gurbetteki Erzurum değil haberi geçen ajanstır.


İstanbul Markaları

Gurbetteki Erzurum, İstanbul ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (216) 492 36 36
Reklam bilgi